TRENDOVI SE MENJAJU Bela ulazna vrata su staromodna, ovo su trenutno najpopularnije boje
Foto: Pexels

Bela ulazna vrata su decenijama bila popularna i moderna, ali stručnjaci za dizajn enterijera kažu da se to danas mnogo promenilo.

Dizajneri kompanije Door Supplies Online kažu da se bela vrata brzo prljaju i gube sjaj, a danas su sve popularnije one boje vrata koje će vašu kuću učiniti upečatljivom.

"Naravno, ponekad nemate izbora ako kupite PVC ulazna vrata, ali ako ih sami farbate ili birate neki drugi materijal, birajte bilo šta osim bele boje", savetuju stručnjaci. Svetle boje takođe nisu dobar izbor, jer nisu pogodne za ulazna vrata jer mogu da izgledaju odlično leti, ali ne i zimi.

"Umesto toga, odlučite se za pastelnu verziju željene boje kao što je, recimo, zelena ili svetlo plava", objašnjavaju.

Takođe, crna vrata mogu u početku izgledati elegantno, ali će vam zapravo samo stvarati probleme.

"Pošto crna boja apsorbuje toplotu, drvo uskoro može da počne da se širi i deformiše, pa se vrata više neće dobro uklapati u ram“, kažu dizajneri. "Tamnoplava je još jedna veoma popularna boja, ali ljudi su poslednjih godina toliko preterali da više nema željeni efekat kojem se nadate. Osim toga, takva boja na vratima može izgledati sivo i prljavo, u zavisnosti od vremenske prilike i spoljašnjost kuće", objasnili su oni. dodali su da nećete pogrešiti ni sa jednom pastelnom bojom, ali na kraju ipak treba da pratite svoja osećanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading