PRVA MU SE JAVILA POLICIJA Bosanac dao oglas u kome povoljno rentira vozačku, za par minuta dobio je "primamljivu" ponudu
Foto: Alo/shutterstock

Na platformi za kupoprodaju OLKS-a pojavio se neobičan oglas, gde je Sarajlija ponudio mogućnost iznajmljivanja vozačke dozvole. Uhvaćeni na radaru, dobili ste suspenziju vozačke dozvole na 30 dana?

Mora da vam je palo na pamet da kažete da je neko drugi vozio ili da odložite zaplenu za mesec dana koji vama odgovara. Postojao je mladić sličnog načina razmišljanja koji je došao na ideju da izda svoju vozačku dozvolu, pa bi dobio kaznu koju ste počinili, čak i u slučaju da mu vozačka dozvola bude oduzeta. Naravno, sve ovo morate platiti, piše Crna-hronika.

PRVA MU SE JAVILA POLICIJA Bosanac dao oglas u kome povoljno rentira vozačku, za par minuta dobio je

Foto: Printscreen

 

"Trenutno nemam vozilo i nudim uslugu iznajmljivanja vozačke dozvole za žrtve sistema koje su obavezne da služe kaznu. Cijena po dogovoru, javite se privatnom porukom", objavio je mladi Sarajlija oglas na OLKS-u.

Oglas je objavljen danas, 11.04.2023. godine, a za vrlo kratko vreme broj ljudi koji su pogledali ovaj oglas bio je 1014, piše Crna-Hronika. Nedugo zatim, verovatno zbog aplikacije, oglas je uklonjen sa ove kupoprodajne platforme. 

Veliki pozdrav! Hvala što ste prijavili članak „Kazna za iznajmljivanje vozačke dozvole 30 dana“ kao zloupotrebu OLKS.ba. Članak je uređen, korisnik je upozoren, a vi ste nagrađeni - stoji u obaveštenju OLKS-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading