prodavačica mandarina kristina
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Atraktivna Hrvatica Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina (24), privukla je pažnju javnosti pre par godina kao najatraktivnija pijačarka na ulicama Zagreba. Kristina već neko vreme umesto mandarina prodaje svoje golišave fotografije na platformi za odrasle, što je objavila i na svom Instagram profilu.

Pored eksplicitnih fotografija, Kristina na sajtu za odrasle prodaje i intimne snimke, a njen Instagram je pun izazovnih slika na kojima pozira u donjem vešu i kupaćim kostimima.

Krsitina je, nakon što su njene slike s pijace postale viralne, rešila da batali prodavanje na tezgama i krenula na plastične operacije. Sada ima "sedmice", ali i jedan neuspešan pokušaj da ima "mačije oči", zbog čega su joj ostali ožiljci.

Kristina je pre tri godine zapalila domaću javnost navodima da je u vezi sa srpskim jutjuberom Bakom Prasetom, pošto je na društvenim mrežama objavila snimak iz njegovog automobila.

"Najskandalozniji trenutak ove godine bio mi je kada su me ljudi povezivali s Bakom Prasetom, samo zbog vožnji u njegovom Lamborghiniju. To je suludo, mi nemamo nikakve veze jedno s drugim", rekla je tada Kristina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading