omladina
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Čips, smoki, žuti sok, poneka žestina ovako su nekada izgledale žurke, sedeljke i druženja, naravno pre mobilnih telefona i društvenih mreža.

I nije se gledalo ko kako sedi, kakav mu je položaj tela, šta se nosi. Iskrenost omladine i emocije su bile divne tada, sada to naša deca moraju da kriju da ne bi bili prosti, pod znacima navodnika, Južni vetar nije dobar za Srbe ali je tada bio deo nas ma kakav god bio, ne treba se stideti tog vremena. "Ovo nije žurka, već poselo...uz pravu seljana muziku", stoji u objavi jednog korisnika.

To je bilo lepo vreme družili se niko nije gledao u mobilni. Predivna mladost, puna iscekivanja života i ljubavi.Nikad dosadno. Družili smo se uz kvalitetnu narodnu i rok muziku i sport. Pravile se žurke za rođendane, Novu Godinu i ispraćaje. Lepo je bilo dok se nije zaratilo.

Na snimku se vidi raspevano društvo koje iz sveg glasa peva poznati narodnjački hit, svi posedali na pod jer je kuća tesna da primi tolike ljude, ali tako su se nekad slavili dečji rođendani, veridbe, ispraćaji u vojsku ko nije imao za bolje i raskošnije.

Niko ne gleda u telefon, nego svi pevaju uglas. Današnja deca retko su kad u prilici da javno vide ovakve snimke, kako su im se roditelji nekad družili kad su bili mladi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading