svadba
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Parovi sve više biraju venčanja na otvorenom, posebno u prirodnom okruženju, zbog želje za svežim vazduhom i impresivnim pejzažima. Upravo takvu odluku doneli su i mladenci iz Montane, izabravši nacionalni park Glacier za kulisu za proslavu. Ova idilična lokacija pružila im je neverovatno iskustvo usred divljine koja oduzima dah.


Iako je njihov video sa venčanja prvobitno objavljen krajem 2022. godine, nedavno je ponovo postao viralan na društvenim mrežama, privlačeći pažnju više od 48 miliona gledalaca. Dok su mladenci razmenjivali zavete, iz nekog razloga začuli su se jezivi krici.

U početku je bilo nejasno šta se dešava, sve dok jedan od prisutnih fotografa nije povikao: „Medved lovi losa“. Iako su mladenci i njihovi gosti bili okruženi netaknutom prirodom, trenutak je sve prisutne podsetio na surovu stvarnost divljine.

Dok je medved lovio losa kako bi utažio glad, prisutni su nemo posmatrali prirodni ples života i smrti. „O moj Bože“, odjeknuo je snimak, a mlada žena je instinktivno pokrila usta rukom, suočena sa prirodnom dinamikom koja se odvijala pred njom. Ovaj video je izazvao pomešane reakcije kod gledalaca, a jedan od komentara sažeo je suštinu trenutka: „Priroda ne zna za milost.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading