podrum
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Neka vrsta senzacije dogodila se kada je TikTok korisnik Mistee (@misteeipong) upozorio ljude na TikTok-u na situaciju u kojoj se našla nakon što je otkrila nešto neobično zbog misterioznog curenja u njenoj 200 godina staroj kući.

U seriji video snimaka, Misti i njen muž otkrili su skrivenu oblast u svom domu u Njujorku nakon što su primetili da voda curi iz nepoznatog dela podruma.



Misti je primetila da je njen suprug Ken, koji ima iskustva sa jezivim stvarima, odlučio da istraži podrum, a par je počeo da otkriva „zanimljivu istoriju“ onoga što su pronašli. U viralnom videu objavljenom pre nekoliko dana, Misti, koja je „veoma zainteresovana za istoriju“, otkrila je svoja prilično čudna otkrića.

Naime, ona je u svom podrumu otkrila zazidana vrata koja vode u sobu. „Možete čak i da vidite vrata oko njega“, rekla je ona u TikTok videu.

@mysteeipong Part 2 - Finding a Room in our Creepy Basement in our 100 Year Old House #historichome #creepybasement ♬ Gothic Horror Dark Creepy Music Box(1316996) - kurata

Uprkos svom iskustvu na terenu, par nije imao odgovarajuće alate za takvu situaciju. "Srećom, to su blokovi od cigle, pa su ih iskopali, ali još uvek nismo uspeli da prođemo kroz drugi deo", rekla je ona. Razlog za to je što je prostorija ispunjena kamenjem. Nakon toga, Mistee je istražila istoriju svoje kuće i otkrila da veruje da je soba možda bila povezana sa tunelom.

@mysteeipong

🚨 Read Caption 🚨 1. We’re not dead 2. We haven’t gotten this open, but we will this weekend when we get more tools 3. This will not be 400 parts, i dont want my basement to flood 4. This is not saying our house is a part of the underground railroud - this is saying that suggestions people made **might** be true 5. Lastly, this is a repost - I removed our district from it for those concerned

♬ original sound - mysteeipong

„Nisam znala da moja kuća ima ikakve veze sa podzemnom železnicom“, rekla je ona i dodala: „Pogledali smo Klarksona i zapravo je stanica udaljena osam minuta“, prenosi Klik.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading