Frizer
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Mnogi će se složiti da brada na muškarcima umnogome menja njihov fizički izgled - na bolje! A kakve je situacija sa pronalaženjem idealne frizure najbolje je pokazao nedavni primer jednog IT stručnjaka koji je svojim novim izgledom mnoge oborio s nogu.

Instagram stranica "Sociaty" postavila je video snimak muškarca koji je od momka prosečnog izgleda jednostavnom promenom frizure postao "lice s naslovnice". A zbog očigledne promene na bolje, korisnici su priznali da ništa bolje, a ni lepše dugo nisu videli.

"Od IT inženjera do frajera koji vas lako može iskulirati", napisali je stranica simbolično ispod snimka.

Momak je u salon ušao sa kosom do ramena, naočarima i umornog izraza lica sa neurednom bradom. A onda, uz par koraka desila se prava transformacija! Iz salona je izašao kao maneken. Ošišane kose na kratko, sređene brade i bez naočara. A njegov osmeh na kraju videu mnoge korisnice je, priznale su "osvojio".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sociaty (@sociaty)

"Ovom liku je upravo spašen život"

Ljudi u komentarima nisu mogli da sakriju oduševljenje pa su tako pohvalili i momka, ali i umeće frizera.

"Od igranja igrica do igranja sa tvojim srcem", "Na osmeh me je kupio, to je to", "Je l' momak upravo doveden sa pustog ostrva", "U redu, vau! Na prvo gledanja sam se zaljubila, ali sam svakako pogledala još jednom!", "Znala sam da će ispasti zgodan", "Ovom liku je upravo spašen život", pisali su oni u šali.

Međutim, bilo je i onih koji su se našli uvređeni jer se pominju IT stručnjaci pa su napisali:

"Prestanite da mrziti IT/CS inženjere, ne izgledamo jadno", "Nije toliko do frizure koliko je do osmeha i skidanja tih ružnih naočara".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading