Misica
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Mis Japana Karolina Šino bila je primorana da se odrekne titule i vrati krunu. Ova lepotica rođena je u Ukrajini ali se u Japan preselila sa samo 5 godina. Tečno govori japanski, a naturalizovana Japanka zvanično je postala 2022. Radila je kao model a na takmičenje za misicu prijavila je njena agencija.

Slagala pa priznala

Samo nekoliko dana nakon što je proglašena za najlepšu Japanku Karonina je morala da se odrekne titule nakon što je izbio skandal u koji je umešana.

Jedan japanski magazin objavio je kako je lepa Ukrajinka bila u vanbračnoj vezi sa jednim oženjenim doktorom. Ona je prvo pokušala da se "opere" tvrdeći da nije znala da je oženjen, ali je na kraju sve priznala.

- Veoma mi je žao što sam izazvala ogromne nevolje i što sam se ponašala kao da sam izdala sve koji su me podržali - napisala je ona kratko na Instagramu.

Šino se izvinula partnerki muškarca s kojim je bila u vezi, njegovoj porodici, kao i drugim uključenim stranama u čitav skandal. Organizatori takmičenja za Mis Japana saopštili su da je prihvaćena njena ponuda da se zbog sramote odrekne krune, a izgubila je i angažman u agenciji za modele u kojoj je radila.

Kao su saopštili organizatori preuzeli su odgovornost za gužvu koja je izbila i izvinili se sponzorima, sudijama... Oni su u prvom trenutku stali na Karolininu stranu jer je ona slagala iz straha i rekla da joj je on kazao kako je razveden i da ga je navodno ostavila kad je saznala da je oženjen.

Skandal koji trese Japan pokrenuo je novi talas pitanja zašto je u čitavoj aferi "stradala" samo karolina koja je jedina okrivljena za aferu, dok doktor s kojim je bila u vezi nije imao nikakve posledice.

U japanskoj kulturi u kojoj dominiraju muškarci, od žena se i dalje očekuje da budu dobre majke i supruge i da se javno kažnjavaju više od muškaraca u slučaju vanbračnih afera.

Kako su saopštili organizatori takmičenja mesto Mis Japana, za sada, ostaje upražnjeno dok ne odluče šta će.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading