Kiša
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

U vremenima kad su prave vrednosti skrajnute, lep gest uvek nam izmami osmeh i popravi raspoloženje. Iako, većinski gledano, živimo kao na autopilotu ili fabričkoj traci, pa zaboravljamo važnost "sitnica koje život znače", postoje ljudi koji nas svojim ponašanjem trgnu i podsete da nije teško pokazati dobrotu u svakom trenutku. Nekad nas tuđa dobrota do te mere iznenadi da se zapitamo zašto svima nama nije prešla u naviku.

Njujorčanka Danijela Hendriks bila je iznenađena kad je na ulici videla nesvakidašnju scenu. Brižan gest jednog mladića potpuno ju je osvojio, te je poželela da ga ovekoveči i podeli sa pratiocima na mrežama.

Naime, napolju je padala kiša, a momak je odlučio da zaštiti svog psa tako što je otvorio kišobran i spustio ga tako da štiti životinju od padavina. Danijela je sve to posmatrala sa strane i zabeležila okom kamere.

- Ovaj muškarac štiti psa kišobranom. Molim vas, vratite ga u moj dm. Za momka koji je šetao West Vilageom: slobodna sam ponedeljkom ako si i ti - napisala je devojka u opisu snimka koji je sakupio 1,2 miliona sviđanja.

Neki od korisnika mreže su brže-bolje objasnili devojci o kome je, zapravo, reč.

@daniellehendrickss to the boy walking in the west village Im free monday if you are #nyc #newyork #city #wv ♬ Dreams - shawty 🌙
- Možeš da zapratiš njega i psa njegove devojke na instagramu. Njeno ime je Mili i jako je slatka.

- Neko je pronašao "pravog".

- Trebalo bi da prestanem da se zaljubljujem u strance na Internetu.

- U sivim preslatkim pantalonama?! On zna šta radi..

- U svetu momaka on je pravi džentlmen - bili su neki od komentara.

Mnogi su se rastopili zbog ove scene, a momak je dobio samo pohvale od žena koje su bile oduševljene njegovim brižnim i džentlmenskim gestom. Komentarisale su da je ovakva slika zaista atipična za današnje vreme, te da predstavlja prijatno iznenađenje.

Osim toga što je ovaj muškarac, po mišljenju mnogih, pokazao lep gest držeći kišobran ljubimcu, svojim primerom je pokazao da ume da brine o njemu na pravi način i da je verovatno takav i prema devojci.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading