tajna prostorija
Foto: Printscreen/tiktok.com/living_in_history

„Dobili smo pismo upućeno 'kupcu'“, objasnila je Kortni u svom TikTok-u, dodajući da je prepiska stigla od nekoga iz Kanade.

Piše: ,,Dozvolite mi da se predstavim. Ja sam poslednji preživeli član porodice Medison koji je nekada posedovao kuću i u njoj sam odrastao'“, stoji u pismu.

„Želeo bih...da vam kažem o tajnim sobama i nekoliko stvari koje možda niste znali kada ste kupili kuću.''

Lokacija novog doma Kortni i Meta je nejasna. Par takođe nije podelio nikakve konačne informacije o porodici Medison koja je prethodno bila vlasnik imovine.

Ali u snimku, koji je sakupio više od 1,5 miliona pregleda, novi vlasnici kuće su obišli svoje prebivalište u viktorijanskom stilu, koje su, prema zasebnom video snimku, nedavno kupili od istorijskog društva, i otkrili njegove ranije kamuflirane detalje.

Prvo su iskopali tajni ormarić za piće iznad kamina u prednjem salonu. Riznica prašnjavih, starinskih figura bila je skrivena iza kliznog panela sa ogledalom.

Decenijama stare, neotvorene flaše francuskog roze vina iz 1970. i kaberne sovinjona iz 1989. bile su sakrivene pored odležanih kontejnera burbona, piva i krem šerija.

Pismo je bračnom paru poslao "poslednji preživeli član porodice Medison", koji je ranije živeo u kući. Zatim su Kortni i Met pratili uputstva iz pisma kako da dođu do tajne sobe pronađene u kupatilu,  tačno nasuprot vratima u zidu.

Međutim, kada je par, zajedno sa svojom malom ćerkom, pronašao skriveni prolaz za bekstvo u svom kupatilu, koje je Kortni smatrala „daleko najstrašnijom prostorijom“ u kući, zbog njene zastarele i otrcane privlačnosti, ispostavilo se da je kutak bio mali prostor za puzanje a ne soba.

„Pretpostavljam da je ovde gore verovatno nekada postojala neka vrsta sobe“, rekla je Kortni, „ali zaista, to je samo jezivi tavanski prostor.“

Kortni i Met su bili zapanjeni kada su pronašli tajni odeljak iznad kamina njihovog salona koji je bio ispunjen starinskim flašama alkohola. 

Kako izgleda tajni prostor ovog bračnog para pogledajte u galeriji ispod: 

(nypost.com) 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading