amerikanac proba bambus
Foto: Printscreen/tiktok.com/barchhemistry

Američki tiktoker poznat kao Bar Čemstri snimio je viralni video o jednom od najpopularnijih pića na Balkanu - bambusu.

U svom video snimku, on je primetio kako mnogi komentarišu da crno vino i Kola idu dobro zajedno, te je odlučio da isproba ovu kombinaciju. Smatrajući da bi ovo piće moglo imati dobar ukus, Bar Čemstri je odlučio da se oproba u degustaciji.

Kada je probao bambus, piće koje je popularno među Srbima, Bar ga je ocenio kao ukusno. Opisao je piće kao slično sangriji s ukusom Kole, ali je primetio da verovatno sadrži dosta šećera, što može dovesti do neprijatnog mamurluka nakon konzumacije.

@barchemistry Replying to @Goose where they drink this at??? why dont we do this in america? 🤔 #wine #cocktails #bartender #bartending #mixology #barchemistry ♬ original sound - BarChemistry

Video snimak je privukao pažnju velikog broja ljudi, pregledan je preko milion puta. U komentarima su se javili korisnici sa prostora Balkana, izražavajući oduševljenje što je tiktoker otkrio bambus.

Neki su komentarisali da su prva pijanstva upravo imali sa ovim pićem, dok su drugi izrazili iznenađenje što Amerikanci nisu ranije upoznati sa ovom tradicionalnom balkanskom kombinacijom.

Bar Čemstri je poznat na TikToku gde ga prati preko dva miliona ljudi, a njegovi snimci su lajkovani više od 57,5 miliona puta.

(espreso.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal Anksioznost - tajna muka mladih ljudi Celu emisiju “U ringu” sa Slavicom Đukić Dejanović možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ゚viral #foryou #fypシ #foryoupage #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading