srpska svadba
Foto: Shutterstock/Foto: shutterstock.com

Jedna 42-godišnja žena otkrila je da ju je na početku njen prava kuma šokirala otkazom venčanja zbog "unapred rezervisanog putovanja na Bali".

Druga prijateljica je preuzela tu ulogu, ali je to možda bilo nagoveštaj onoga što će doći.

Međutim, očekivati ovakvo ponašanje od „prijatelja” je zaista čudno.

"Da, odlučila je da isplanira moje venčanje jer sam bila 'previše van okvira'", rekla je mlada, kojoj je kuma poklonila knjigu iz 1950-ih o tome kako "isplanirati svoje venčanje i biti dobra žena".

Poklon od kume je trebalo da bude svadbena torta.

Svadba

Foto: Shutterstock

 

"Pitala me je koje ukuse volim, a ja sam rekla čokolada. Rečeno mi je da će moja torta biti troslojna - da će gornji i donji sloj biti voćna torta, a srednji sloj čokolada", nastavila je mlada.

Tri dana pre venčanja kuma joj je rekla da će tortu dostaviti na mesto gde je svadba organizovana, pa će otići kod frizera i šminkera.

Kako je kuma na tretman kasnila 45 minuta, ostala je bez frizure i šminke, a kuma je mladoj poručila: „Ne, ti to uradi. Ne treba da ostanem bez šminke i frizure jer sam ti napravila  tortu i ostavila je ovde“.

Tokom fotografisanja, kuma je stalno bila namrštena i izgledala toliko mrzovoljno da ju je fotograf „povukao” u stranu i rekao joj da se osmehne – makar samo zbog fotografije, piše metro. 

Kada je došlo vreme za sečenje svadbene torte, dogodio se najveći šok.

„Pitala sam se gde je bila jer je nisam videla neko vreme i rečeno mi je: 'Skinula je koru sa tvoje torte i otišla' Da, uzela je čokoladnu tortu da nahrani svoju decu kod kuće”, piše Metro . Prošlo je 10 godina od venčanja.

Mlada je kasnije otkrila da je njena bivša kuma imala problem sa alkoholom.

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading