Odlazak u prodavnicu promenio joj je život i doneo milione: Životna priča čuvene Izabel Gular

Slobodanka Ćorić Vesti 03.05.2024 10:02 0

Njen put od Sao Paula do svetskih modnih pista ostaje inspirativna priča o snazi volje, talentu i neprekidnom radu ka ostvarenju svojih snova

Izabel Goulart

Shutterstock

Brazilska manekenka Izabel Goulart, rođena u srcu Sao Paula, u svetu mode je postala sinonim za eleganciju, gracioznost i neustrašivu harizmu. Njena priča o usponu iz skromnih početaka do svetskih modnih pista inspiracija je za mnoge mlade talente širom sveta.

Rođena i odrasla u Sao Paulu, Izabel je sanjala o karijeri u gimnastici, ali sudbina joj je donela neočekivane puteve. U jednom sudbonosnom trenutku dok je bila u šopingu sa majkom, primetio ju je modni skaut, čime je započela njena nezaboravna avantura u svetu mode.

 

 

Sa samo 15 godina, Izabel je zakoračila na svetske modne piste, osvajajući srca kritičara i publike širom sveta. Njena prirodna lepota, elegancija i harizma brzo su privukli pažnju modnih magnata. Tokom svoje karijere, sarađivala je sa najpoznatijim svetskim brendovima kao što su Valentino, Balenciaga, Chanel, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, H&M i Armani, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu visoke mode.

Ipak, njen najznačajniji profesionalni poduhvat bila je saradnja sa brendom "Victoria's Secret", koju je započela 2005. godine. Izabel je postala nezaobilazno lice brenda, osvajajući publiku svojom pojavom na prestižnim modnim revijama. Njena posvećenost i predanost radu doneli su joj ne samo svetsku slavu, već i finansijski uspeh.

 

 

Van modnih pista, Izabel je postala poznata po svom zalaganju za zdrav način života i redovnom vežbanju. Na svom Instagram profilu često deli inspirativne trenutke iz svojih treninga, ističući važnost aktivnog života i uravnotežene ishrane.

Njena posvećenost i talent prepoznati su i van modnog sveta. Magazin People 2017. godine uvrstio ju je na listu 100 najlepših ličnosti na svetu, dok je saradnja sa poznatim modnim brendovima donela Izabeli milione. Od 2015. godine, Izabel je u vezi sa nemačkim golmanom Kevinom Trappom, a njihova romantična priča krunisana je veridbom 2018. godine.

Izabel Goulart, simbol lepote i elegancije, nastavlja da inspiriše svoje fanove širom sveta svojom strašću, predanošću i nepokolebljivim duhom. Njen put od Sao Paula do svetskih modnih pista ostaje inspirativna priča o snazi volje, talentu i neprekidnom radu ka ostvarenju svojih snova.

Komentari (0)
Loading