Bila u ludnici zbog bivšeg, sadašnji je ponižava: Popularna pevačica nema sreće u ljubavi, a jedno joj fanovi ne mogu da oproste

Slobodanka Ćorić Vesti 03.05.2024 11:31 0

Iako se Gomezova nedavno oglasila u odbranu svog novog partnera, mnogi fanovi ostaju skeptični u vezi sa ovim odnosom i žele samo najbolje za svoju omiljenu zvezdu

selena gomez

Profimedia

Umetnik Beni Blanko, novi dečko poznate pevačice i glumice Selene Gomez, nedavno je izazvao buru reakcija svojom kontroverznom izjavom na društvenim mrežama. Dok je pokušavao da iznenadi svoju devojku gestom pažnje, njegove reči su naišle na negativne komentare i osude, posebno od strane fanova Seleninog rada.

U svom postu na Instagramu, Blanko je opisao kako je odlučio da uradi nešto lepo za Gomezovu, ali je njegova izjava o njenom osmehu i intimnim odnosima izazvala polemiku. Dok su neki podržali Blankov gest pažnje, drugi su kritikovali njegov način izražavanja i stav.

Ovo nije prvi put da je Blanko u centru pažnje zbog svojih postupaka. Prethodno je bio uhvaćen u interakciji sa drugim ženama dok je bio u vezi sa Gomezovom, što je dodatno podstaklo sumnje i kritike od strane javnosti.

S obzirom na burnu prošlost Selene Gomez, uključujući toksičnu vezu sa Džastinom Biberom i borbu sa mentalnim zdravljem, mnogi fanovi izražavaju zabrinutost i sumnju u Blankov karakter i namere.

Iako se Gomezova nedavno oglasila u odbranu svog novog partnera, mnogi fanovi ostaju skeptični u vezi sa ovim odnosom i žele samo najbolje za svoju omiljenu zvezdu.

Blankova izjava i reakcije na nju još jednom su pokrenule debatu o poštovanju i podršci u partnerskim odnosima, a da li će Blanko uspeti da osvoji poverenje javnosti ostaje da se vidi.

Komentari (0)
Loading