Najlepše leto za ovih 5 znakova Zodijaka: Ljubav će ih obasjati od juna do avgusta

Slobodanka Čorić Vesti 03.05.2024 17:02 0

Leto 2024. moglo bi doneti obilje ljubavnih dešavanja

leto

Shutterstock

Pregled horoskopskih znakova otkriva da bi leto 2024. moglo doneti obilje ljubavnih dešavanja. Evo šta možete očekivati prema vašem znaku:

Jarac

Za Jarcem je period samousavršavanja, ali ljubav dobija na značaju. Pod uticajem retrogradnog Plutona, osetićete potrebu za promenom i možda primetiti privlačnost prema drugačijem tipu partnera. Odmorite se od posla i dopustite sebi malo romantike, a proučavanje novih osobina drugih može vam pomoći da bolje razumete sopstvene promene.

Ribe

Saturn i Neptun se kreću retrogradno u Ribe, što privlači više pažnje ka vama. Energija Riba je u vazduhu, pa se otvorite svetu jer će komunikacija biti olakšana, a ljudi će biti usklađeni sa vašom frekvencijom.

Bik

Bikovi će blistati kada se osećaju prijatno u svom okruženju. Očekujte uspeh u karijeri koji će vam doneti osećaj sigurnosti, a vaša prijatna energija neće proći nezapaženo. Sada je pravo vreme da počnete da tražite srodnu dušu.

Vaga

Avgust donosi Veneru u sazvežđe Vage, privlačeći pažnju suprotnog pola ka vama. Ako ste sami, uronite u ovu energiju, ali mudro birajte svoje saputnike i nemojte rasipati svoje resurse.

Blizanci:

Nakon unutrašnjeg preokreta, Blizanci će biti spremni za nove i uzbudljive veze. Ovog leta, posvetite se ljubavi i istražite novi pristup izgradnji odnosa kako biste izbegli prošle greške.

Komentari (0)
Loading