SRBIN RAZBIO ALBANCA, PA KRENUO PO ŠAMPIONSKI POJAS! Rade Opačić izašao uz "Hriste Bože", prebio Džaju, pa poručio: Želim da ih pobedim sve! (VIDEO)
Privatna arhiva

 

 

Srpski kik-bokser Rade Opačić (24) ostvario je još jednu, četvrtu u nizu, pobedu u One Championship organizaciji. Ovog puta naš borac razbucao je Albanca Frančeska Džaju tehničkim nokautom u drugoj rundi.

SRBIN UNIŠTIO ALBANCA! Rade Opačić razbio Džaju kao zvečku i krenuo ka šampionskom pojasu! (VIDEO)

Opačić je i ovoga puta dominirao, nije dozvolio rivalu da mu ozbiljnije zapreti. Bilo je samo pitanje kada će sudije odlučiti da prekinu meč jer je Albanac dobio ozbiljne batine. Sreća njegova da su arbitri sprečili Srbina da nastavi sa salvom udaraca.

Rade je u razgovoru za "Alo!" nakon borbe otkrio kroz kakvu je dramu prošao pre borbe. Pored svih psihičkih priprema, snašla ga je i korona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Opacic (@radeopacic)

 

- Prvi utisci... uh sve je bilo jako stresno, ako tako mogu da kažem. Sada su se već slegle emocije i kada sve sagledam, nije bilo lako. Najveći problem napravila mi je korona, pošto sam dobio pozitivan test. Nisam mogao da izlazim van sobe, bili smo u izolaciji... imao sam samo jedan dan da istreniram u sali. Bilo je teško psihički, napeto, dva testa su bila pozitivna. Plašio sam se pada forme, ali je sve prošlo sjajno, prezadovoljan sam - rekao je Opačić za "Alo!" nakon borbe.

Srpski navijači zatrpavali su Opačića porukama podrške pred borbu. Razlog je bio, naravno, poreklo protivnika. Međutim, Rade se trudio da to ne utiče na njega, ali nije mogao da pobegne od toga.

 

 

- Kao što se znalo od kada je borba zakazana, protivnik je bio Albanac. Meni u pripremama to iskreno nije smetalo. Ko god da dođe ja idem da ga prebijem, da dobijem meč. Znam da ako ja to ne uradim, protivnik će uraditi meni. Nisam gledao na nacionalnost rivala. To je jedna strana, s druge strane naša publika je sa većom pažnjom pratila ovu borbu, dobio sam baš mnogo poruka, više nego ikada pre. To je uticalo na motivaciju, ali i na pritisak. Na kraju se sve završilo sjajno - iskren je srpski kik-bokser.

Mnogi su pomislili da je pesmu za ulazak na borilište "Hriste Bože" odabrao baš zbog protivnika iz Albanije, ali to ipak nije slučaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Opacic (@radeopacic)

 

- Pesmu "Hriste Bože" lično mnogo volim i nije prvi put da izlazim na borbu, a da se ona čuje u pozadini. Ponosan sam na Srbiju, na naše junake, borce koji su obeležili našu istoriju. Nisam obraćao pažnju na protivnika, jednostavno me ova pesma motiviše i podseća me šta mi je zadatak kada izađem na borilište.

Već se polako priča i o borbi za titulu. Ipak, Opačić je oprezan i ne želi da se zaleće.

- Idem korak po korak, jednostavno ne žurim. Želim da ih pobedim sve. Pravio sam i ja greške tokom borbi, koje želim da ispravim. Protivnici će u budućnosti biti sve teži i siguran sam da će uslediti borba za titulu, ali polako. Želim da steknem iskustva, da jednostavno uživam i kada organizatori misle da je vreme da se borim za pojas, ja ću biti spreman - zaključio je perspektivni Opačić.

50.000 evra - Toliko iznosi bonus koji je Opačić dobio pobedom nad Džajom

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading