AU, KAKVA PRIČA! Majk Tajson javno otkrio sve detalje napada na sedam prostitutki odjednom!

Njegova prošlost je zaista bila burna

Majk Tajson
Majk Tajson, Foto: shutterstock

Proteklih meseci Majk Tajson je bio u centru pažnje, prvenstveno zbog transformacije svog tela, a zatim i otkrivanja do sada nepoznatih detalja iz njegovog života.

U razgovoru za inostrane medije Tajson je otkrio možda i najmračniju epizodu svoje životne priče. Majk se prisetio kako je pretukao sedam prostitutki dok je konzumirao morfijum.

Pod uticajem droga, američki bokser je mislio da prostituke žele da ga opljačkaju, zbog čega ih je pretukao.

"Nikad ne volim da ležim sam na krevetu hotelske sobe, bilo da je pored mene pas ili prostitutka. Ovo je zaista mračna epizoda. U hotelu sam, pored mene je sedam žena, tu su morfijum, kokain, neke tablete slične viagri, moja marihuana i konjak", kazao je Tajson.

"Tada sam dotakao dno. Bio sam paranoičan, mislio sam da te žene žele da ga opljačkaju i uznemiravaju. Počeo sam da ih udaram, bio sam u zamračenom prostoru. Nisam želeo da im predati svoju dušu, tada sam dotakao dno i zahvalan sam što sam ovde", dodao je Amerikanac.

"Više ne koristim kokain. Čist sam već tri godine", poručio je Tajson, koji se priprema za egzibicioni meč protiv Roja Džonsa 12. septembra.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi