Serbian Battle Championship
Promo
Serbian Battle Championship

Promo

Serbian Battle Championship , Foto: Promo

U nedelju, 16. februara 2020. godine, u Gradskoj hali "Mostonga" u Somboru održava se još jedno vrhunsko sportsko borilačko veče pod okriljem najbolje domaće i regionalne, a trenutno jedne od vodećih evropskih MMA organizacija - Serbian Battle Championship!

Dvadeset i šesta SBC priredba, doneće nam pregršt internacionalnih duela najviše klase, i publika u Somboru imaće priliku da isprati istorijski spektakl!

U glavnoj borbi večeri, Main Event-u gledaćemo duel dva vrhunska profesionalca, neporaženog Aleksandra Netega iz Rusije i iskusnog i renomiranog Taleka Nadzhafzadea iz Azerbejdžana.

Svetski kvalitet ove SBC priredbe u velikoj meri će potvrditi i fantastična borba u srednjoj kategoriji između opasnog ruskog borca, takođe neporaženog, Vladimira Vasilieva i austrijskog prospekta čečenskog porekla kojeg po drugi put gledamo u Srbiji, Tarhana Ibragimova.

Izdvojili bismo i nastupe jednog od najboljih boraca iz Rusije nove generacije, takođe povratnika u SBC heksagon, Olega Manžujeva, protiv iranske rvačke mašine, Nasera Kalantarija. Duel teškaša iz Rusije i Bosne i Hercegovine, Maksima Kolosova i opasnog udarača Edisa Bešića biće posebno zanimljiv za ljubitelje prave beskompromisne borbe.

Pored činjenice da je SBC danas najbrži i najdirektniji put za dokazana svetska imena da se domognu nastupa na najvećim svetskim MMA pozornicama kao što su UFC, Bellator, PFL, itd. SBC je takođe najbolja pozornica za mlade borce željne uspeha i dokazivanja na i internacionalnoj sceni.

Mladi srpski borci i borci iz regiona tražiće pobede i priliku karijere na ovom spektaklu - velika nada domaće scene Rifat Prušević boriće se protiv makedonskog potencijala Stefana Pecevskog, neporaženi Đorđe Stojanović odmeriće snage sa Harisom Kesetovićem iz BiH, Marko Radaković ukrstiće rukavice sa Nebojšom Mršićem, dok će borac iz Sombora, rodjen u Belgiji, Quinton Vander Heyden, pred domaćom publikom pokušati da stigne do velikog uspeha protiv opasnog protivnika iz Beograda Nenada Rajića!

Očekuju nas zaista MMA borbe vrhunske klase, i verujemo da će svi u somborskoj hali "Mostonga" 16. februara uživati u nesvakidašnjoj manifestaciji koju je SBC ponovo pripremio za njih, po peti put u ovom sportskom gradu!

Nabavite svoje ulaznice na vreme i budite deo istorijskog spektakla!