NAJVEĆA HABIBOVA MISTERIJA Niko nikada nije video lice njegove žene, Konor ga je zbog toga uništavao, a čak su i dalji rođaci!

Habib Nurmagomedov je još jednom zasijao... Pobedio je Džastina Gejdžija, otišao u penziju i tako se opet našao u centru pažnje

Habib Nurmagomedov , Foto: Tanjug/AP

O ovom borcu iz Dagestana se ne zna sve... Ali najviše intrige privlači njegova supruga. Niko joj nikada nije video lice. A Konor Mekgregor je čak rekao i da je Habib u braku sa "peškirom".

Zna se da Patimat strogo poštuje šerijatski zakon i nikada nije nepokrivena van kuće. Habib se oženio sa njom 2013. godine, a ljubav potiče iz rane mladosti.

Da li je Habib najbolji MMA borac svih vremena?

Ukupan broj glasova: 163

  • Da!: 76% (124)
  • Ne!: 24% (39)

Njih dvoje dolaze iz istog sela, a znaju se još iz školskih dana. Sedeli su zajedno u klupi u školi, a iz dugog prijateljstva razvila se ljubav.

Zanimljivo je da Patimat nije menjala prezime kada se udala, jer se već prezivala Nurmagomedova! Habibova suruga je daleka rođaka najboljem MMA borcu današnjice.

Njihovo venčanje 2013. godine bilo je ogromno i luksuzno, a po navodima porodice bilo je prisutno preko 4.000 zvanica. Habib i Patimat za sada imaju troje dece.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti