Majk Peri
Instagram.com/MikePerry
Majk Peri

Instagram.com/MikePerry

Majk Peri, Foto: Instagram.com/MikePerry

UFC borac Majk Peri (29) poznat je kao osoba koja teško kontroliše svoj karakter, a nekad i šake koristi kada to baš i nije potrebno. Pre nekoliko meseci nokautirao je starijeg gospodina u jednom restoranu, ali UFC ga i dalje drži na platnom spisku. 

Amerikanac je četiri godine bio u vezi sa Danijel Nikerson, a onda je par odlučio da se venča. Taj brak je potrajao svega pola godine i to najviše zbog njegovog ludog karaktera, ako je verovati tvrdnjama njegove bivše supruge.

Ona je još nedavno upozorila Perija da će otkriti sve što se događalo u njihovom braku, a on je tvrdio da ne zna o čemu priča. Danijel je odlučila da otvori dušu i opisala kako ju je UFC borac maltretirao i da ga je zbog toga ostavila.

- Ovo ne radim da bih ga povredila. Znam da moje reči neće imati gotovo nikakvog uticaja na njegovu karijeru. Ovo radim da bih pomogla drugima. Ovako puštam glas da bih pomogla nekim drugim žrtvama porodičnog zlostavljanja i kako da ne zaglave preduboko u tako nešto. Nadam se da će to biti nešto što će dovesti do toga da UFC više proverava kakvu štetu udarci rade glavama i mozgu i da će se bolje pobrinuti za njih - kazala je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Keep it movin !

A post shared by Platinum Mike Perry (@platinummikeperry) on Dec 23, 2019 at 9:27pm PST

Peri je oduvek imao problema sa prekom naravi, ali Danijel je uvek uspevala da ga smiri. Sve je funkcionisalo do decembra kada je izgubio od Džefa Nila nakon teškog nokauta. Bio je to toliko težak udarac da je Peri pao u nesvest, a i dan danas se ne seća borbe. 

- Nakon te borbe sve je krenulo nizbrdo, više nije mogao da se kontroliše ni smiriti, nije se moglo razgovarati sa njim. On nije mogao da prizna sam sebi šta se dogodilo jer toga nije bio svestan. Govorio je kako to nije on, kako se njemu takve stvari ne događaju i kako ne zna šta se dogodilo. Nije mu bilo jasno kako je mogao da bude nokautiran. Ako ste gledali njegove borbe, znali ste da prima puno udaraca i da su zabavne, nezavisno od toga pobedio ili izgubio, jer on konstantno ide napred. Već samo pravi štetu mozgu i glavu. Nikad pre toga nije bio nokautiran i kad se to dogodilo je bilo kao da se prebacio prekidač. Bilo je strašno.

Bio je to početak kraja njihovog braka. Peri je pio alkohol više nego ikad, a uz to je počeo da se ponaša agresivno. Sve je kulminiralo jedne večeri u februaru. 

- Alkohol je uvek sve stvari činio lošim. Odmah sam postala jako nervozna. Čak sam se šalila kako tada treba paziti da ne dišeš na način koji se njemu ne sviđa. Onda je došlo do problema sa pijanom ženom koja je u baru bila kao deo zabave. Ona se družila sa Majkovim prijateljem i ispratila ih je u lokal. Tamo je došlo do prepirke. On joj je uzvratio uvredom, a ona ga je zalila pićem po glavi. On se tada našao u jednoj potpuno drugoj dimenziji besa. Udario je i tim udarcem srušio sa visoke stolice na kojoj je sedela. Došao je izbacivač i sve nas je izbacio - tvrdi Nikerson.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Hard work is not enough.

A post shared by Platinum Mike Perry (@platinummikeperry) on Dec 15, 2019 at 5:28am PST

To je bila samo uvertira u celu dramu. U vožnji do kuće je pokušavala da ga smiri, na šta je on prošao kroz crveno pa je izbacio iz automobila, a potom se vratio i pretio da će je udariti. To se nije dogodilo, ali jeste kada su došli u kuću.

- Počeo je da me lovi po kući. Uzeo je fotelju i istrgao s poda i bacio na drugi kraj sobe. Znala sam šta sledi pa sam sela i pokrila se u fetalni položaj. Stavio je koleno na moj stomak, time me je pridržavao i udarao sve dok se nije umorio. Uspela sam da pokrijem lice, ali dobila sam hematome po glavi. Cela desna strana ruke, moje noge, rebra, sve je bilo u modricama narednih nekoliko dana. Sav svoj bes iskalio je na meni. Kod zadnjeg udarca, mislim da je zato i stao, čulo se kako mi rebro puca. Stao je i seo sa strane, ali mislim da se samo umorio.

Pobegla je i nazvala Perijevu majku koja je došla po nju i odvezla je kod njegove sestre. Tamo se i on pojavio, majka je zvala policiju, a uskoro ga je i privela.

Na svu sreću, nije je više tukao, ali nastavio je sa svojim načinom života. Odao se alkoholu, išao u striptiz klubove, a zbog toga su na kraju i prekinuli. UFC mu nije dao otkaz, ali ga je poslao u centar za odvikavanje od alkohola kao uslov za nastavak njihove saradnje.

Nije dugo mirovao ni u ljubavnom životu. Nedugo nakon razvoda sa Danijel, Majk je pronašao novu devojku, Latori Gonzalez sa kojom očekuje dete. A nedavno mu je ona bila i jedina osoba u ringu nakon što je otpustio sve svoje trenere. Borio se 20 puta u MMA karijeri, ima 14 pobeda i šest poraza, a poslednje četiri godine je član UFC-a.

PROČITAJTE JOŠ: