VELIKO PRIZNANJE ZA ZVEZDU Terzić se oglasio posle nagrade, jedna rečenica svima upala u oko
FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda dobitnik je Majske nagrade, koju dodeljuje Sportski savez Srbije, kao najbolja sportska organizacija u državi.

Ceremoniji, koja je održana u Narodnoj skupštini Republike Srbije, prisustvovali su mnogobrojni uspešni sportisti i sportski radnici.

Nagradu je u ime kluba primio generalni direktor Zvezdan Terzić.

On je naglasio da je prezadovoljan uspesima u proteklom periodu, kao i da mu je drago što je to prepoznato u zemlji.

- To je dokaz da su društvo i država prepoznali šta je sve Zvezda uradila u prethodnom periodu. Neverovatno smo porasli u poslednjih sedam godina i može se reći da smo se već vratili na evropsku scenu. Svi rezultati koji su napravljeni u poslednjem periodu nisu slučajni, jer je u životu najteže ponavljati se, a mi to uspevamo - istakao je Terzić.

Osim Fudbalskog kluba, Majsku nagradu za životno delo dobio je nekadašnji generalni sekretar crveno-belih Vladimir Cvetković, koji je istakao da je nagrada države vrhunac njegovog rada u sportu.

- Nema većeg zadovoljstva od stajanja na pobedničkom postolju i slušanja himne. Tada shvatite da ste jedan deo svog života posvetili nečemu i da ste uradili nešto zbog čega je vaša zemlja ponosna na vas. I kada na kraju karijere dobijete jedno ovakvo priznanje onda shvatite da svaka kap znoja, kilometri pretrčani i svaki skok, da se sve to isplatilo. To je uživanje. Dati nešto svojoj zemlji, a ona ti se zahvaljuje. Za 80 godina doživeo sam da budem neprestano u sportu, najpre kao takmičar, a potom i kao funkcioner u Crvenoj zvezdi. Dobio sam brojna priznanja, ali priznanja od strane Srbije došla su kao kruna ne samo karijere, već kruna mog života - rekao je Cvetković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading