OGROMAN PROBLEM ZA ZVEZDU! FIFA DONELA ODLUKU! Crveno-beli izgubili na sudu, moraju da plate MILIONSKU svotu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u ozbiljnom problemu, a razlog je Filipo Falko, tačnije njegov bivši klub Leće. Italijan je prošle zime stigao na "Marakanu" kao veliko pojačanje i tada su se crveno-beli obavezali da će za vezistu platiti 1.500.000 (uključujući bonuse).

Falko se nije naigrao na "Marakani", a Italijani kažu da ni Zvezda nije platila dve rate po 500.000 evra, jednu u januaru, drugu u junu.

- Falko? To je jedan od komplikovanijih slučajeva sa kojima smo se suočili prošle sezone. Ponudili smo mu novi ugovor sa povećanjem plate, ali je on odbio jer je imao drugačije ambicije. Otišao je u Crvenu zvezdu koja se prilikom transfera obavezala na određene finansijske korake. Ti koraci su značili da je Zvezda do sada trebalo da nam uplati 1.000.000 evra. Po 500.000 evra u januaru i junu. A do sada nije uplatila ni evro. I onda je Falko tražio od nas da mi odustanemo od tih finansijskih potraživanja. Tu je nastao konflikt. Ne treba biti baš posebno maštovit da shvatite o čemu se radi... - rekao je predsednik Lećea Saverio Stiki Damijani. 

OGROMAN PROBLEM ZA ZVEZDU! FIFA DONELA ODLUKU! Crveno-beli izgubili na sudu, moraju da plate MILIONSKU svotu!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Prvi čovek italijanskog kluba kaže da je FIFA presudila u korist Lećea, ta da će Zvezda sada morati da plati 1.000.000 evra plus dodatne takse, pa bi crveno-beli vrlo lako mogli da u kratkom periodu ostanu bez velikog novca.

- FIFA tribunal se oglasio u vezi Falkovog slučaja. Prvostepena presuda je već doneta, a pored 1.000.000 evra koje nam duguje, Zvezda je obavezna da plati penale i kamate. Ta presuda je zvaničan akt i ako je Crvena zvezda ne bude poštovala, izgubiće licencu za takmičenje u evrokupovima - rekao je Stiki Damijani.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading