PRVI ODLAZAK SA "MARAKANE"! Veliki Zvezdin biser ide u Drugu ligu!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Vezista Crvene zvezde i nekadašnji član Rada, mogao bi karijeru da nastavi u Španiji i to u klubu na koji je fokusiran veliki broj fudbalskih zanesenjaka iz Srbije. Prema informacijama našeg portala, Petrović bi trebalo da bude sledeća akvizijca Almerije iz Superlige Srbije, posle Umara Sadika i Srđana Babića.

ZVEZDA PIKIRALA REPREZENTATIVCA Problem je što za njega traže dva miliona, ali na Marakani neće lako odustati

Pregovori dva kluba su prilično odmakli i ne bi bilo iznenađenje da se Njegoš Petrović preseli u Andaluziju na šestomesečnu pozajmicu, uz opciju otkupa. Almerija bi trebalo da preuzme kompletnu platu veziste iz Krupnja, a ukoliko zadovolji u crveno-belom dresu člana španske Segunde, Petrović bi crveno-belima trebalo da donese kakvu-takvu zaradu. Otkupna cena iznosiće između 1.100.000 i 1.400.000 evra prenosi Mozzarsport.

DONEO TITULU ZVEZDI, POSTAO LEGENDA U JAPANU, A SADA "REŠETA" PO SRPSKIM TERENIMA! Gde je nestao jedan od najboljih srpskih golgetera 21. veka? (VIDEO)

To je znatno manje nego što su se na Marakani nadali pre godinu dana, ali se i status Petrovića u međuvremenu promenio. Praktično, on je bio dugo van kadra, ali je dobio šansu u finišu jeseni i tu rolu odradio sasvim solidno.

Petrović je pokazao da ima potencijal, igrao je dobro u većem delu staža u Crvenoj zvezdi, ali na kraju nije uspeo da se potpuno dokaže.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading