DEKI IMA ZAMKU ZA MAKABI Zvezdin "specijalac" iznenađenje za Izraelce, spreman je da ih "pohapsi"
FK Crvena zvezda

Šampion Srbije mora da napadne, zbog toga se očekuje da Seku Sanogo bude u startnih 11 kako bi zaštitio odbrambene igrače Crvene zvezde koji će se tokom meča sigurno suočiti sa dosta kontri prenosi "Mondo".

Sanogo će igrati "u rupi" između dve linije kako bi poput korektora popravljao izgubljene lopte ofanzivnijih igrača, što Zvezda nije imala u Haifi tokom prvih sat vremena meča, kada su Kanga i Kangva igrajući u tandemu nedovoljno dobro pratili igrače koji su im prolazili iza leđa.

PALA JE ODLUKA Zvezdi protiv Makabija sudi poznati Englez

Upravo zbog toga će Stanković najverovatnije napraviti korekciju u veznom redu, a najveća dilema bila je naravno oko toga koga staviti na klupu.

Po svemu sudeći, Kings Kangva će se preseliti na klupu za rezerve, prvi put od kada je došao u Crvenu zvezdu. Fantastično se snašao na mestu "desne osmice", ali sada bi to mesto trebalo da zauzme iskusniji Gelor Kanga, inače i strelac drugog gola za crveno-bele na gostovanju prethodne srede.

"MARAKANA" CELA CRVENO-BELA "Delije" pozivaju navijače na spektakl protiv Makabi Haife (VIDEO)

Kangva je bio jedan od najslabijih na terenu i nije iznenađenje što se na klupu seli pre nego Mirko Ivanić ili Aleksandar Katai.

Sanogo je u poslednje vreme u drugom planu, ali baš takav igrač sada treba Stankoviću.

Utakmica je na programu u utorak (21.00) a Zvezda juri minus od 3:2.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marko

22.08.2022 14:19

DEKI CE DA IZGUBI MEC JER NOVINARI SRPSKI VISE ZNAJU NEGO SAM DEKI..