ZVEZDA U POHODU NA SRPSKOG REPREZENTATIVCA Crveno-beli kreću u realizaciju najvećeg zimskog pojačanja
EPA/ Mariscal

Pokušaće na Marakani da već tokom januara oforme ekipu, koja bi trebalo da predstavlja klub iz Beograda naredne evropske sezone, nadaju se u Ljutice Bogdana u Ligi šampiona. Dogovoren je već dolazak Uroša Spajića, čija promocija će biti obavljena naredne sedmice. Uporedo sa tim rukovodstvo Crvene zvezde radi na više razboja, fokus je i na potencijalnom transferu Nemanje Maksimovića. 

Reprezentativac Srbije iz Hetafea predstavljao bi pravog Zvezdinog kapitalca iz više razloga. Crveno-belima je potreban igrač takve klase u sredini terena, sa nagomilanim iskustvom iz Španije, koji uz sve to ima i srpski pasoš. Predstavljao bi Maksimović iskorak prema svim paramterima, mada će ta misija biti jako teška. Bez obzira što su u Crvenoj zvezdi dobili pozitivnu povratnu informaciju. Po završetku Mundijala u Kataru, bar kada je reč o srpskoj reprezentaciji, Nemanja Maksimović je u neformalnim razgovorima izrazio spremnost da se vrati u matični klub. 

ODJECI DEBAKLA U KATARU FS Nemačke formirao Radnu grupu za spas fudbala i nacionalnog tima

ZVEZDA U POHODU NA SRPSKOG REPREZENTATIVCA Crveno-beli kreću u realizaciju najvećeg zimskog pojačanja

EPA/ Mariscal

 

Srpski vezista ima ugovor sa Hetafeom do juna 2024. godine i jasno je da klub iz predgrađa Madrida računa na ozbiljno obeštećenje. Posebno, što je Maksimović jedan od standardnijih igrača ove sezone. Crvena zvezda bi u ovom trenutku morala da izdvoji između 2,5 i tri miliona evra, što je za srpske standarde previsoko obeštećenje. Ali priča je pokrenuta.

Maksimović ima želju da igra Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, željan je i života u Srbiji, pošto se u inostranstvo otisnuo kao talentovani tinejdžer. Ali nije Crvena zvezda jedini klub koji želi člana zlatne generacije sa Novog Zelanda. Prema pojedinim informacijama za srpskog reprezentativca je vrlo zainteresovan iz Spartak iz Moskve. Jasno je da crveno-beli neće moći da isprate tu potencijalnu bitku, s obzirom da je brat iz glavnog grada Rusije finansijski moćniji.

Međutim, bitka za Nemanju Maksimovića je tek počela. Ishod se očekuje u prvoj polovini januara. Crvena zvezda bi mogla da računa i na finansijsku injekciju usled potencijalne prodaje Strahinje Erakovića. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading