Mateo Garsija
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde uskoro će biti jači za Emanuela Late Lata (24). Reprezentativac Obale Slonovače stiže među crveno-bele u transferu iz Atalante vrednom 3.500.000 evra.

Late Lat će tako postati najskuplje pojačanje u redovima šampiona Srbije u istoriji kluba. Baš iz tog razloga podsetićemo se ko je sve u TOP 5.

Dakle, doskorašnji fudbaler Atalante zauzeće prvo mesto sa 3.500.000 evra, a da vidimo kakva je dalja situacija:

2. Takajuki Suzuki

CRVENO-BELI POMERAJU GRANICE Zvezda dovela najskuplje pojačanje u istoriji, a evo ko je u TOP 5 kupovina na

EPA

 

Japanski reprezentativac stigao je 2006. godine na "Marakanu" za 2.500.000 evra i tako oborio sve moguće rekord. Naročito jer je taj novac tada vredeo mnogo više nego danas.

Na kraju, Suzuki je postao jedan od najvećih, ako ne i najveći promašaj kluba.

3. Ričmond Boaći

Ričmond Boaći

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Kada je Zvezda 2018. godine ostvarila plasman u Ligu šampiona kao veliko pojačanje poslednjeg dana prelaznog roka stigao je Ričmond Boaći, povratnik u crveno-beli dres posle samo šest meseci.

Zvezda je tada morala da izdvoji 2.500.000 evra za njegov povratak.

4. Nemanja Motika

CRVENO-BELI POMERAJU GRANICE Zvezda dovela najskuplje pojačanje u istoriji, a evo ko je u TOP 5 kupovina na

FK Crvena zvezda

 

Doskorašnji član crveno-belih Nemanja Motika stigao je pre godinu i po dana iz mihenskog Bajerna za 2.500.000 evra, ali daleko od toga da je opravdao poverenje odgovornih u Ljutice Bogdana.

Motika je ovog leta otišao na pozajmicu u Olimpiju iz Ljubljane, a Zvezda bi od njega mogla da zaradi oko 1.500.000 evra.

5. Mateo Garsija

Mateo Garsija

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Omaleni Argentinac došao je u Zvezdu tokom kvalifikacija za Ligu šampiona 2018. godine i pomogao crveno-belima da izbace Jang Bojs. Asistencije i gol najavili su pravo otkrovenje, ali na kraju Garsija je imao jako mršav učinak na "Marakani".

Klub je napustio posle godinu dana i pojačao Aris za 1.300.000 evra, pa je Zvezda uspela donekle da izvuče uloženi novac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading