DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU Šengelija na pragu dolaska u Crvenu zvezdu
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Sportske.net pišu da je krilni centar Virtusa iz Bolonje blizu potpisivanja ugovora sa Zvezdom, što bi bilo kapitalno pojačanje i jedno od najvećih poslednjih godina u srpskoj košarci.

Tornike Šengelija je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u Evropi, godinama je pružao sjajne partije u Baskoniji, moskovskom CSKA i Virtusu, a sada je prema poslednjim informacijama blizu da krene putem Teodosića i Bolonju zameni Beogradom. 

NIŠTA SE NIJE PROMENILO... Ovako je Miloš Teodosić govorio o potencijalnom dolasku u Crvenu zvezdu

On je 2012. godine izabran kao 54. pik na NBA draftu od strane Filadelfija Seventisiksersa, ali je u najjačoj ligi na svetu nastupao za Bruklin Netse i Čikago Bulse

Evropsku karijeru 206 centimetra visoki košarkaš iz Tbilisija započeo je 2008. godine u španskoj Valensiji, a čak šest godina od 2014. do 2020. proveo je u Baskoniji gde je ostavio najdublji trag, da bi u naredne dve godine nosio dres CSKA iz Moskve, pre Virtusa.

Pre četiri godine je izabran u idealnu petorku Evrolige. Tokom karijere je bio član još NBA ligaša Čikago Bulsa, Bruklin Netsa, Šarloe i Valensije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading