Admiralbet dobitak
Admiralbet
Admiralbet dobitak

Admiralbet

Admiral dobitak, Foto: Admiral

Dešava se, u slot klubovima neočekivano, poput deus ex machina, neočekivane sile koja se pojavljuje i rešava stvari, odnosno donosi najbolje vesti. Gostu Admiral Klub-a se upravo to dogodilo, poslednji pritisak tastera pre nego što će uzeti lep dobitak od 40.000 dinara i zasvetlelo je kao na velikom semaforu. Umesto oduševljene publike, tu su bili ostali gosti, da mu skrenu pažnju da je stigao do džek-pota o kome je maštala Srbija.

- Nisam u prvom trenutku shvatio, mislio sam da je 14.000, prosto, čovek ne očekuje baš ovoliki dobitak. Kad su mi objasnili da su u pitanju milioni, a ne hiljade, osećaj je bio neverovatan - pričao je, sa nevericom u glasu P. M. (56) iz Beograda.

Admiral džek-pot, 14 miliona 862 hiljade 623 dinara, suma od koje mu se zavrtelo u glavi, ali ne i neuobičajena isplata u Admiral klubovima.

Admiralbet dobitak

Admiralbet

Admiral dobitak, Foto: Admiral

Novi milioner će pamtiti sledeće brojeve, 12.11. zbog datuma, popularnu mašinu 610, u pitanju je Premium 5 program, igra PlentyOfFruit20. Brojevi koji se ređaju pred očima, u nekoj imaginarnoj igri cifara, 14 862 623

Hronologija?

P. M. često igra na pomenutim aparatima, redovan je u klubovima kod beogradske Arene, u Obrenovcu, Braće Jerkovića, ali uglavnom dolazi vikendom. Kaže, ne zbog dobitka.

- Ovo je igra i zabava, niko ne očekuje ovako veliki novac. Nema veze sa džek-potom, u Admiral dolazim dugo, sviđa mi se ovde, ljubazno i kulturno osoblje, sjajni uslovi za igru i razonodu, ali, nikada nisam pomislio da bih mogao na ovaj način da postanem milioner - priča taksista koji je ranije imao najveći dobitak od 60.000 dinara.

Sad je bio blizu tog rekorda, oko 40.000, spremao se da podigne novac, poslednji pokušaj "s nogu", za oproštaj od aparata, i zasvetlelo je, poput sirene za kraj, koja je muzika za uši pobednika.

Admiralbet dobitak

Admiralbet

Admiral dobitak, Foto: Admiral

"Bio sam zadovoljan i sa 40 000, ali ovo je neuporedivo", ponavlja.

Recepta nema.

"Nastaviću da igram, ali ne i da forsiram, dobitak neće promeniti ništa kada je način zabave u pitanju, ne igram velike uloge, nema potrebe da sada menjam strategiju".

"Imam neki plan, nije bio vezan za dobitak, potreban mi je bio novac za pokretanje porodičnog posla, ovo ću iskoristiti da uložim u svoje snove", otkriva, ne zaboravljajući da pomene i suprugu koja će biti partner u poslu.

Na kraju, požurio je da javi prijateljima, slavlja će biti, ali kad se vratimo normalnom životu, sad je isuviše rizično zbog epidemije, dobitak će obeležiti sa najbližima.

Dan koji nikada neće zaboraviti, neočekivani iznos i šansa da ono o čemu je maštao postane stvarnost.

Ne može bolje...

Važna napomena: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije, maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.

Tagovi