TOTALNO NEOČEKIVANO Skinuli su ga sa liste sudija, a sad je Danilo Grujić odlukom ostavio celu fudbalsku Srbiju u šoku
Alo/Vladimir Markovic

Danilo Grujić je oglasio kraj sudijske karijere! Arbitar koji je često bio na udaru iz tabora oba večita rivala, čovek koji je svirao penal za Zvezdu koad je lopta pogodila u butinu Nemanju Rniča, neće više deliti pravdu na srpskim terenima. 

Pošto je skinut sa liste glavnih sudija za narednu sezonu Superlige i Prve lige, Grujić je poslao zvaničan zahtev čelnicima FSS za preimenovanje u instruktora prve kategorije.

– Molim vas da iz zvanja sudije prve kategorije prevedete u zvanje instruktora prve kategorije – stoji u dopisu s potpisom Danila Grujića, datiranom na 25. jun.

U karijeri, sakupio je ukupno – šest "večitih derbija" i gotovo uvek je bilo povika na njega sa obe strane Topčiderskog brda, ne samo zbog penala koji je samo on na stadionu video, ali ga Evandro nije pretvorio u gol. Od 2012. do 2019, sa kraćim prekidom od jedne sezone, Grujić je nosio FIFA znak.

Vrhunac karijere je  dostigao u timu Milorada Mažića, kao dodatni sudija, učestvovao je na Prvenstvu Evrope u Francuskoj 2016, finalnom susretu Lige šampiona 2018. i bezbroj međunarodnih utakmica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ulicar

26.06.2021 16:45

Sve ove skinute sudije su klasicni sibicari i lopovi.Treba ih udaljiti sto dalje od fudbala i ne dozvoliti Crnogoskim mafijasima da se mesaju u izbor novih sudija kao i da pretnjama pokusavaju da vrate isterane lopove.