"ZVEZDAŠI" SE NAJEŽE KADA ČUJU NJEGOVO IME! Rasplakao je Zvezdu u 94. minutu u Strazburu, a sada se vratio posle 13 godina!
EPA

Doskorašnji fudbaler Valensije i nekadašnji reprezentativac Francuske Kevin Gameiro (34) vratio se tamo gde je sve počelo, u ekipu Strazbura. 

Posle 13 godina omaleni Francuz vraća se "na mesto zločina", mesto koje će u svim "zvezdašima" zauvek buditi jezu i ne baš lepe uspomene. Upravo je Gameiro bio zaslužan za suze crveno-belih koje su potekle sada već davne 2005. godine.

Igralo se poslednje kolo grupne faze Kupa UEFA između Strazbura i Crvene zvezde. Ekipi Valtera Zenge bila je potrebna isključivo pobeda kako bi se plasirali u nokaut fazu. Sve je i išlo ka tome...

Dušan Basta je u 34. minutu doneo prednost, a Adrijan Đokaj u 63. obradovao navijače i tada su mnogi već videli crveno-bele kako slave. Ipak, nije tako mislio i Kevin Gameiro. Prvo u 78. onda i u čuvenom 94. minutu rastužio je sve "zvezdaše" i obeležio sebe kao "dželata".

Nakon toga je njegov put bio prilično zanimljiv. Nosio je dresove velikana poput Pari Sen Žermena, Valensije, Atletiko Madrida, Sevilje... postao i reprezentativac Francuske, a sada se za kraj karijere vraća u klub koji mu je sve to omogućio.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading