JAPANAC NIŠTA NIJE SAKRIO Asano otvorio dušu Nemcima, "grobari" ne veruju šta je sve napričao
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Bio je miljenik "grobara", ali je ružan rastanak sa Partizanom bacio mrlju na sjajne dve godine Takume Asana u crno-belom dresu. Bez obzira na sve što se dešavalo poslednjih meseci, Japanac je za nemačke medije biranim rečima pričao o beogradskom klubu. 

- Kad sam došao u Partizan razmišljao sam o tome da li ću moći da napokon izrazim svoj ego. Prošle sezone sam imao toliko samopouzdanja da sam uvek tražio loptu, čak i kada me nije išlo, potpuno siguran da ću postići gol. Naravno, napadači uvek imaju izražen ego, ali do sada ga nisam toliko osećao. Sada se psihološki potpuno drugačije osećam nego kada sam bio prethodno u Bundesligi. Na tom polju osećam da sam u Partizanu porastao ne za jedan, nego za dva nivoa - istakao je Japanac.

Asano dodaje da je bio cenjen u Humskoj, a posebno ističe trenera Aleksandra Stanojevića.

- Promena trenera je bila velika stvar za mene. Stanojević je zaista cenio i sve ostale stvari koje sam radio, ne samo golove. Na sastancima je isticao moje zalaganje u odbrani i sa poštovanjem govorio o mojoj posvećenosti timu. Zato sam mogao da igram sa samopouzdanjem, da se ne osećam loše čak i kada nije bilo rezultata - otkriva Asano. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading