HAOS NA SEVERU EVROPE Dvojica fudbalera dobila otkaze u klubu, a čekaju ih i tužbe zbog organizovanja orgija i zlostavljanja devojaka
Shutterstock

Skandal trese Norvešku! Pre deset dana fudbaleri Brana su optuženi da su na stadionu organizovali orgije, a iako su zbog sopstvenog nepoverenja ugasili telefone - sve su snimile sigurnosne kamere, pa je slučaj dospeo u javnost. Ukupno je 12 fudbalera pod istragom kluba.

Najnovije informacije su da su dvojica fudbalera norveškog prvoligaša otpuštena pošto je dokazano da su oni bili organizatori. Doveli su sedam devojaka (za koje se sumnja da su prostitutke) na stadion, a pokrenuta je policijska istraga pošto je jedna od njih tvrdila da je zlostavljana.

Otpušteni su Kristofer Barmen (28) i Mikel Andersen (32), dok su imena ostalih igrača i dalje sakrivena, odnosno čekaju se rezultati istrage koji će utvrditi koliko su krivi.

Navijači su besni na igrače Brana i izviždali su ih na prvom sledećem meču, a sve pošto su u javnost procurili detalji orgija koje su napravili u svlačionici, ali i samom terenu. Preduzeli su sve kako se ne bi razotkrili, ali su potpuno zaboravili da je stadion pokriven sigurnosnim kamerama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading