HRVATI SLAVE SRBINA! Postigao gol za preokret Dinama, slavio sa "Bed Blu Bojsima", a sada ima posebnu poruku!
EPA

 

Fudbaleri Dinama iz Zagreba pobedili su Rapid iz Beča sa 3:1 u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope i tako se vratili u trku za prolaz u osminu finala.

Junak trijumfa bio je srpski napadač Komnen Andrić koji je postigao gol za preokret i sada je glavna tema medija u hrvatskoj.

- Ono u Beču bio je loš dan. Rekao sam da se moramo koncentrisati na nas, znamo koliko smo jaki kad smo pravi. Pokazalo se da je to tačno. Srećan sam zbog timske pobede i siguran da je ovo početak lepog niza. Želim da nastavim da radim kao i dosad, a da tim bude taj koji izbacuje pojedinca. Presrećan sam zbog gola, a pobeda mi mnogo znači - rekao je Andrić, 26-godišnji srpski napadač koji nije uvek bio u prvom planu u ekipi Dinama:

HRVATI SLAVE SRBINA! Postigao gol za preokret Dinama, slavio sa

EPA

 

 - Biću iskren. Jako mi je teško padalo dok nisam igrao, ali ja sam vaspitavan da nikad ne odustajem i uvek sam davao maksimum. Strpljivo sam radio i čekao svoju priliku. Dinamo je jako velika ekipa. Tu ima 30 igrača koji su podjednaki i sve je pitanje trenutka kad će koji iskočiti. Borio sam se, trudio sam se i uspeo sam da iskoristim svoju šansu  - raspoložen je Andrić.

Andriću je ovo bio prvi gol u Evropi ove sezone, a ukupno četvrti za Dinamo. Do sada je u HNL ligi postigao tri pogotka.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading