PRAVO NIOTKUDA! Bivši kapiten Srbije završava karijeru!
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Bivši reprezentativac i kapiten Srbije Aleksandar Kolarov (36) na korak je od odluke da završi profesionalnu igračku karijeru, prenosi danas italijanski list "Korijere delo Sport".

Kolarov se na ovakav korak navodno odlučio zbog zdravstvenih problema, odnosno učestale povrede zbog kojih je već godinu i po dana van prepoznatljive forme. Posebno ima problema sa leđima, išao je čak i na operaciju u maju, međutim i dalje ne može da igra bez bolova.

Kolarov je za Inter vezan ugovorom do kraja sezone, ali je spreman da već ove zime "okači kopačke" o klin, pošto svakako nije u planovima trenera Inzagija.

Bivši kapiten Srbije se nije naigrao prošle sezone kod Kontea, u šampionskoj generaciji Intera, pričalo se da će otići u Tursku, čak i u Crvenu zvezdu, međutim na kraju je produžio ugovor na još godinu dana. Ipak, ove sezone je na teren izlazio samo četiri puta - i za to vreme sakupio svega 44 minuta.

Podsećamo, Kolarov je bio omladinac Crvene zvezde, a profesionalnu karijeru počeo je u Čukaričkom. Potom je zablistao u OFK Beogradu, da bi potom u milionskom transferu stigao u Lacio 2007. godine. Nakon tri sjajne sezone kupio ga je Mančester siti, zatim se vratio u Italiju, odnosno Romu. 

Kolarov je odigrao 94 meča za Srbiju i postigao je 11 golova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading