NIŠLIJE PRIŽELJKUJU IZNENAĐENJE Batak optimističan pred Partizan
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Dugo se spremamo za ovaj meč i znamo šta nam je činiti. Želimo pozitivan rezultat i daćemo sve od sebe da do njega i dođemo. Nećemo se braniti jer smatramo da je napad najbolja odbrana, ali nećemo ni srljati. Ne smemo im ostavljati puno prostora i moramo se držati dogovora. Imamo plan i sada treba da ga odgovornom igrom sprovedemo u delo - rekao je Batak, preneo je klupski sajt.

Utakmica 22. kola Super lige Srbije između Radničkog i Partizana igra se sutra na stadionu Čair u Nišu.

PARTIZAN KREĆE PO TITULU! Stanojević: Potpuno spremni idemo u Niš!

Partizan je vodeći tim Super lige Srbije sa 59 bodova, a Radnički iz Niša je sedmi sa 27 bodova.

Ekipa Radničkog nije poražena na poslednjih šest utakmica na Čairu od Partizana, a šef stručnog štaba rekao je da poštuje protivnika, ali da ga ne zanima njihova borba za titulu.

- Njihova borba za titulu nas ne zanima. Imamo puno aduta da ih iznenadimo na našem terenu. Imamo svoj cilj i svim silama stremimo ka njemu. Ne treba puno trošiti reči o Partizanu. Igraju odlično, imaju široku rotaciju i po dvojicu kvalitetnih na svakoj poziciji. Nemaju poraz u dosadašnjem delu sezone i primili su samo šest golova. To su podaci za svako poštovanje, ali i mi imamo svoje ambicije u ovoj utakmici -  dodao je Batak.

LOPTA KREĆE U SRBIJI! Nastavlja se Superliga: Partizan u Nišu, Zvezda-Čukarički!

Niški tim ima nekoliko problema sa povredama, a trener ekipe rekao je da se startna postava može naslutiti iz pripremnih utakmica koje su odigrali u Turskoj.

Meč između Radničkog iz Niša i Partizana na programu je u subotu u 14.30 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading