RAZBIO PARTIZAN, RASTUŽIO DŽERARDA, A SADA NE NEPREPOZNATLJIV! Pogledajte kako izgleda čuveni fudbaler! (FOTO)
EPA

Nekadašnji fudbaler Čelsija Demba Ba završio je karijeru u septembru prošle godine nakon što je odlučio da napusti Lugano pre isteka ugovora i okači kopačke o klin.

SVE U NAJBOLJEM REDU Prvotimac crno-belih uspešno operisan!

Čuveni reprezentativac Senegala ostao je upamćen kao čovek koji je "oteo" titulu Liverpulu i postigao sada već nadaleko poznati gol protiv "Redsa" kada se Stiven Džerard okliznuo, te dozvolio Dembi da lagano postigne pogodak.

RAZBIO PARTIZAN, RASTUŽIO DŽERARDA, A SADA NE NEPREPOZNATLJIV! Pogledajte kako izgleda čuveni fudbaler! (FOTO)

EPA

 

Ispostavilo se da je taj detalj odlučio šampionsku trku, pa je titula otišla u ruke Mančester sitija. Bila je to ujedno i poslednja sezona Džerarda na "Enfildu" pre nego što je otišao u Los Anđeles Galaksi.

Dembu su dobro zapamtili i "partizanovci" jer je 2014. godine u grupnoj fazi Lige Evrope na dva meča postigao tri gola za Bešiktaš protiv crno-belih. Prvo u Beogradu u pobedi od 4:0, a onda i u Turskoj (2:1).

 

 

Sada je Ba vlasnik američkog kluba Albion iz San Dijega, a potpuno je promenio imidž. Iako su mnogi verovali da ima problem sa rastom kose, nekadašnji fudbaler je sve demantovao i pojavio se sa novom frizurom na "Skaj Sportu".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading