Borjan i Kanada izgubili, ali samo čudo treba da se dogodi pa da ne odu na Mundijal
AP Photo/Carlos Gonzalez

Uprkos porazu u Kostariki (0:1), Milana Borjana i Kanadu samo teorija deli od istorijskog plasmana u Katar.

Kanađanima je dovoljan jedan bod u poslednja dva kola, a verovatno ni on jer imaju šest bodova više od Kostarike, mnogo bolju gol-razliku i lakši raspored do kraja.

Kanada u narednom kolu dočekuje autsajdera Jamajku remijem može da i teoretski overi plasman na Svetsko prvenstvo. Posle toga gostuju Panami.

BAJKA U PALERMU, EVROPSKI ŠAMPION NA KOLENIMA! Makedonci napravili senzaciju za pamćenje, Turci nisu iskoristili poklon, Bejl je drugi čovek u dresu Velsa!

Mogli su Kanađani da i zvanično proslave plasman na Mundijal ali su minimalno poraženi.

Sat vremena su igrali sa igračem manje pošto je Mark Kej u 34. minutu dobio drugi žuti karton i stavio reprezentaciju u nezavidan položaj. 

BOMBA TRAJKOVSKOG Pogledajte gol kojim je Severna Makedonija srušila evropskog šampiona i nastavila san o Svetskom prvenstvu! (VIDEO)

Kostarikanci su brojčanu prednost iskoristili u finišu prvog poluvremena kada je iskusni Selso Borhes postigao gol glavom kod kojeg golman Crvene zvezde nije mogao ništa.

U derbiju kontinenta, ljuti rivali Meksiko i SAD su na kultnom stadionu Asteka odigrali remi bez golova koji na kraju odgovara obema ekipama. Amerikanci u pretposlednjem kolo imaju meč loptu kod kuće protiv Paname i ako pobede, na Mundijalu su zahvaljujući boljoj gol-razlici od Kostarike kojoj gostuju u poslednjem kolu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading