FLORENTINO PEREZ OTKRIO ISTINU Predsednik Reala objasnio šta se desilo sa Mbapeom i Halandom
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Real Madrid se nakon uspešne sezone okrenuo jačanju svoje ekipe. Prva meta je svakako bio Kilijan Mbape, ali Francuz je šokantno odlučio da ostane u PSŽ - u. Na meti Madriđana se nalazio i Erling Haland, ali ni od toga nije bilo ništa. Florentino Perez se oglasio nakon svih dešavanja i stavio tačku na obe priče.

- Mbape nije nikoga izdao. Njegov san je bio da dođe u Real Madrid, ali se situacija promenila zgob političkog i ekonomskog pritiska. Na kraju smo rekli da ovo nije Mbape kojeg želimo, promenio je svoj san. I dalje ga cenim naravno, njegova majka je želela da on dođe u Madrid, jer je to bio njegov san. Bila je tužna. Rekli su nam da joj je neprijatno zbog toga. Emanuel Makron je pozvao Mbapea, to nema smisla. PSŽ mu je ponudio da bude vođa projekta, to je sve promenilo. Više nisam video istog Mbapea kojeg smo želeli. Nije lako kad te pozove predsednik tvoje zemlje, gradonačelnik tvog grada, pa odeš u Katar a oni ti nude sulude stvari. Posle toga se predomislio. Nismo potpisali predugovor sa Mbapeom zbog Pari Sen Žermena, koji bi morao da bude obavešten. Nismo želeli da povećavamo pritisak na njega. Ako je Mbape ovakav neka ostane u PSŽ-u. Ovo nije Mbape kojeg sam želeo. Nikada nisam rekao da je završeno, za tri godine stvari mogu da se promene. Ovo nije "moj" Mbape, ali to može da se promeni. Nijedan igrač nikada neće biti iznad kluba.

Što se tiče Norvežanina, Perez je istakao da Real već ima najbolju devetku na svetu.

- Već imamo najbolju devetku na svetu. Ne možemo da dovedemo Halanda, jednog neverovatnog igrača, pa da ga ostavimo na klupi za rezervne igrače.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading