BIVŠI ŠTOPER PARTIZANA UDARIO NA ZVEZDU "Spremali su tenkove i gardiste, a onda smo ih pobedili"
FK Partizan

Bojan Ostojić obeležio je jedan deo Partizanove istorije. Sjajni štoper je uz sebe "podigao" Nikolu Milenkovića i Strahinju Pavlovića, te tako doneo klubu brojne milione. On se nedavno penzionisao, a tom prilikom se podsetio gola iz finala Kupa, kada je pokvario unapred pripremljeno slavlje Crvene zvezde.

- Nema pravila. Kad sam postigao gol na Marakani 2019, svi znamo šta se spremalo pre utakmice. I tenkovi i gardisti i pričalo se da ćemo da primimo tri-četiri gola, ali pre utakmice ne može da se pobedi. Moraš da izađeš na zelenu površinu, da daš sve od sebe, se opustiš i uživaš, jer su to najlepše uitakmice za mene. I eto, ispostavilo se da smo pobedili tu utakmicu i nismo dozvolili Zvezdi da slavi duplu krunu.

Ostojić se prisetio i sjajne 2017. godine, kada su crno - beli ogromnim preokretom stigli do titule.

- Mi smo te 2017. možda četiri-pet kola pred kraj vratili publiku na stadion. Najlepša atmosfera mi je bila protiv Mladosti iz Lučana kada smo slavili titulu. Nikad neću zaboraviti našim navijačima kada su zapalili baklje po celom stadionu. Bila je fenomenalna atmosfera i opet im zahvaljujem na tome, ali nikad ne bi trebalo da odustaju, i sad bi trebalo da podržavaju i mislim da će biti sve više publike na stadionu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading