ITALIJAN ZABRINUT Konte srećan zbog Brazilca, ali jedna stvar ga brine
EPA-EFE/ANDY RAIN

Totenhem je sjajno otvorio sezonu Lige šampiona. Ubedljiva pobeda golovima Ričarlisona na meču protiv Marseja donela je mnogo razloga za zadovoljstvo treneru Antoniu Konteu, koji je posebno pohvalio Brazilca.

- Pre svega, srećan sam zbog Rišarlisona, zaslužio je da ima ovakvo veče. Veoma se dobro sećam kada je došao, rekao je da jedva čeka da čuje himnu Lige šampiona. Nije rekao mnogo, ali to su za mene bile važne reči. Pred meč sam mu samo rekao, Riči sećam se šta si mi rekao kada si došao. Večeras je tvoje veče. Uživaj u momentu i probaj da daš sve od sebe, i on je to i uradio.

Kontea brine to što Totenhem odmah nakon meča protiv Marseja očekuje veoma bitna utakmica protiv Mančester Sitija u okviru Premijer lige.

- Malo sam zabrinut što igramo protiv Mančester Sitija odmah, a to neće biti lako jer igračima treba oporavak i odmor. Sada moramo da donesemo teške odluke pred taj meč. Ali, verujem svojim igračima. Naravno, biće nekih rotacija jer nije ni moguće da igraju u četvrtak uveče pa ponovo u subotu pa onada ponovo u utorak. To bi bilo nemoguće, a meč sa Sitijem neće biti lak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading