BIZARNO I TUŽNO Slavni fudbaler gledao očevu sahranu na fejsbuku, pa se potpuno slomio (VIDEO)
EPA/Marcelo Hernandez

Legendarni Arturo Vidal pratio je sahranu svog oca putem video linka! On je odlučio da ostane sa svojom sadašnjom ekipom Flamengom uoči prve utakmice finala kupa Brazila protiv Korintijansa i da ne ode na sahranu ocu koji je iznenada preminuo.

Erasmo Vidal je umro pre nekoliko dana od posledica kardiorespiratornog zastoja u 61. godini, a na sahrani se okupila cela porodica i prijatelji. Ipak Arturo Vidal nije stigao da doputuje u Čile, pa je tako rešio da isprati sahranu putem društvenih mreža!

Njegova sestra Ambar je uživo prenosila sahranu na svom nalogu, a Arturo se ukljućio u misu i nije mogao da sakrije suze.

Odnos sa ocem bio mu je vrlo promenljiv i problematičan. Sve je počelo kada je Erasmo Vidal napustio porodicu dok je Arturo bio dete, a majka Žakelina je svu decu odgajala sama. Na kraju je pritisnut teškom situacijom u porodici Arturo rešio da postane uspešan fudbaler.

DRAMA BEZ KRAJA Mbape odlučio da napusti PSŽ zbog neispunjenih obećanja

- Kad sam imao 13 ili 14 godina, tada sam rekao sebi: 'Moram da postanem fudbaler, šta god da se desi.' Bio je to jedan dan kada je moja majka došla kući potpuno iscrpljena. A ja sam pomislio, 'Ovo ne sme da se ponovi.' I odlučio sam da uložim tri, četiri, deset puta više napora nego bilo ko drugi na svakom treningu kako bih postao profesionalac - kazao je Vidal pre nekolio godina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading