ITALIJANI ZVALI SRBINA ZA KOMENTAR Mitrović pričao o Vlahovićevom ludačkom mentalitetu
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

- Baš sam gledao derbi Torina. Vlahović je dao sjajan gol, kao pravi napadač. Dušan je imao dve šanse i dao gol, sjajan refleks. Lepo je bilo videti petoricu mojih saigrača u derbiju. Često pratim Seriju A, jer u Italiji igra mnogo Srba, a i sam sam u prošlosti bio blizu Rome... Sad mi je veoma lepo u Engleskoj, ali nikad ne reci nikad. Uz Đalorose, slab sam i na Napoli i navijače Azura -otvoreno će Mitrović.

Logično, najviše je priče ipak bilo o Vlahoviću.

- Odlično se razumemo i osećamo se odlično kada igramo kao par, jer jedan drugome pomažemo, kao što selektor Stojković i traži od nas. Nadamo se da ćemo imati izvanredno Svetsko prvenstvo, jer ćemo sigurno i u Kataru igrati napadački.

MITAR SA BELE TAČKE SPASIO FULAM Srbin doneo izjednačujući gol protiv Bornmuta, nastavlja da rešeta rivale(VIDEO)

I još malo o kolegi...

- Ima ludački mentalitet. Mnogo radi na treninzima, nikad nije zadovoljan. Ako nastavi u tom duhu, a ne sumnjam da se nikada neće promeniti, biće samo još bolji... A tek su mu 22 godine i već igra za vrhunski klub, sa fantastičnom istorijom, tako da je naravno srećan. Ko ne bi bio srećan na njegovom mestu? Možda ovo nije najbolji trenutak za Bjankonere, ali siguran sam da će isplivati zahvaljujući Vlahoviću i Filipu Kostiću“.

PIKSI NIJE MOGAO DA ČUJE BOLJE VESTI Otkriveno kada se Aleksandar Mitrović vraća na teren

O svim poređenjima i rastućem rivalstvu Vlahovića i Erlinga Halanda, Mitrović kaže:

- Sigurno bi i Vlahović (u Mančester Sitiju, prim. aut.) postigao više golova nego u Juventusu, ne znam da li bi baš bio isti učinak kao Halandov, koji je već dao 15 golova u Premijer ligi. Dušan je vrhunski igrač, mlad i već veoma jak. Haland i Vlahović su ’bomberi’ za narednu deceniju - rekao je Mitrović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading