PREŠLI SVAKU GRANICU Hrvatski list na naslovnici objavio: ŽIVELA NDH - uporedili reprezentaciju sa fašističkom tvorevinom (FOTO)
Tanjug/Ap

Skandalozna naslovnica lista "Hrvatski tjednik" zaprepastila je čitav region.

Preko prepoznatiljivh kockica u pozadini napisali su preko cele naslovne strane: "Živela nogometna država Hrvatska" i to tako što su početna slova NDH boldovali. Verovatno da slučajno nekome ne bi promakla poruka, prenosi portal "Telegram.hr".

List koji se prodaje u Hrvatskoj u 21. veku otvoreno veliča fašističku tvorevinu NDH i to prolazi bez ikakve osude tamošnje javnosti.

PREŠLI SVAKU GRANICU Hrvatski list na naslovnici objavio: ŽIVELA NDH - uporedili reprezentaciju sa fašističkom tvorevinom (FOTO)

Printscreen

 

 

Veličanje ustaške tvorevine iz Drugog svetskog rata i njeno poređenje sa uspehom reprezentacije Hrvatske je samo kap u moru skandala koji su obeležili Mundijal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rale

11.12.2022 19:30

I onda postoje ljudi u Srbiji koji navijaju za takvu reprezentaciju,čiji mediji javno promovišu ustaštvo!Da se nije neko od njih slučajno ogradio od NDH? Reagovao Evropski parlament,komisija,bilo ko?Naravno da nije ...

Ljuba

12.12.2022 16:06

To je zemlja koju treba zbrisati sa karte sveta. Fašizam je jos ukorenjen kod njih.