ONA JE DALA NADIMAK MIHI "BARBIKA" Mesec dana pre Siniše je umrla, a zbog nje su ga svi tako zvali
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Siniša Mihajlović (53) je preminuo, izgubio je borbu sa leukemijom. Dva puta je pobeđivao opaku bolest, ali nije uspeo i treći put, već je otišao u večnost. Sahranjen je u Rimu u prisustvu nekoliko hiljada ljudi koji su došli da mu odaju počast. A, sada su se mnogi prisetili još jedne osobe, one koja mu je dala čuveni nadimak Barbika.

MESI JE KRALJ INSTAGRAMA Argentinac postavio novi rekord, prestigao čuveno jaje po broju lajkova (FOTO)

U pitanju je Silva Glišić, sekretarica generalnog direktora Crvene zvezde Vladimira Cvetkovića. Ona mu je dala novi nadimak kada je došao na "Marakanu". Zbog duge kose i svega ga je nazvala tako i to je ostalo zauvek. Nažalost i ona je preminula i to oko mesec dana pre Siniše. Mihajlović je u jednom od intervjua otkrio te detalj. 

-Sekretarica kluba Silva Glišić me zbog duge kose i osmeha nazvala Barbika i tako su me dugo i ostali zvali iz milja. Tek kada smo postali šampioni Evrope pobedom protiv Marselja u Bariju, a onda smo postali prvaci sveta pobedom protiv Kolo-Kola, tada sam postao junak i mljienik. Ne samo delija ,već cele nacije. Godinu i po dana provedenih u Zvezdi do sada su najlepši deo mog života. Igrao sam standardno, davao sam i neke golove, ali pogodak protiv minhenskog Bajerna je verovatno i najvažniji gol u mojoj karijeri - ispričao je Miha jednom prilikom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading