ALO! TIKET NEDELJE "Karamele" hvataju poslednji voz, Bajern ne sme da pogreši, a šta tek reći za Čelsi?
Foto: Shutterstock

 

Već nekoliko kola smo, što bi se reklo, u krizi, ali pokušaćemo da to popravimo ovog vikenda i vratimo se na pravi kolosek.

Pred nama je još jedan bogat vikend, ponuda je velika, pa da vidimo šta je to najinteresantnije.

ČELSI - LIDS (Subota, 16.00) Engleska 1

Ne zna se kome je gore i kome više gori pod nogama. Da li treneru Grejemu Poteru koji nikako da nađe pravi ritam i izbegne otkaz ili Lidsu koji je pred ispadanjem u Čempionšip.

Čelsi je, ipak, odlična ekipa kojoj samo treba vremena da dođe do cilja, pa zbog toga verujemo da je vreme da krene "plavcima". Možda već od sudara sa Lidsom.

PREDLOG: 1 (Pobeda Čelsija) Kvota: 1.70

ŠTUTGART - BAJERN (Subota, 15.30) Nemačka 1

Ovde ćemo biti kratki, jednostavno, kada vidite kvotu 1,50 na Bajern ne možete je preskočiti. Šampionske ambicije se moraju ispoštovati, naročito nakon što je Dortmund već slavio u ovom kolu.

PREDLOG: 2 (Pobeda Bajerna) Kvota: 1.50

NOTINGEM FOREST - EVERTON (Nedelja, 15.00) Engleska 1

Od kako je Šon Dajš stigao u Everton, ekipa je pokazala znake života. Utakmica protiv Notingem Foresta je, kako bi mnogi rekli, meč vredan šest bodova, jer se obe ekipe bore za opstanak.

Vreme je da Everton pokaže da zaslužuje svoje mesto u Premijer ligi i naredne sezone i slavi na gostovanju protiv "šumara".

PREDLOG:2 (Pobeda Evertona) Kvota: 3

ANTVERPEN - MEHELEN (Nedelja, 16.00) Belgija 1

Genk je neumoljiv u Belgiji i ima 10 bodova prednost u odnosu na najbližeg pratioca Rojal Union, ali je prošlosezonski šampion u padu forme što Antverpen pokušava da iskoristi i preskoči ih na drugom mestu.

Ukoliko to žele zaista da učine, ne bi trebalo da prosipaju bodove protiv Mehelena, s toga vredi probati sa njihovom pobedom i tipovanjem na "keca".

PREDLOG: 1 (Pobeda Antverpena) Kvota: 1.55

UKUPNA KVOTA: 11.85

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading