POSTAO HIT ZBOG ŠEPRTLJE Srpksi komentator u šoku, ono što je rekao o Megavajeru se prepričava (VIDEO)
Tanjug/Ap

Fudbaler koji je pre četiri godine postao najskuplji defanzivac u istoriji fudbala, pomogao je Sevilji da eliminiše njegov tim iz Lige Evrope.

Čovek plaćen 87 miliona evra, koji je u međuvremenu postao i kapiten velikana sa "Old Traforda", bukvalno je poklonio Sevilji vodeći gol već u osmom minutu revanša četvrtfinala LE.

OVO JE NAJVEĆA KIKSARA U SVETU FUDBALA Uništi sve što dotakne, više niko ne može da ga gleda (VIDEO)

Megvajer je u opasnoj zoni pred kaznenim prostorom vratio loptu golmanu Davidu de Hei, a onda je tražio od Španca da mu je vrati.

Megvajer su potom okružila trojica suparničkih igrača, Erik Lamela je blokirao njegovo novo dodavanje ka De Hei, lopta se odbila prema golu Junajteda gde ju je pokupio Jusef En Nesiri i pogodio za vodstvo Sevilje, koja je na kraju pobedila 3:0 za polufinale protiv Juventusa.

Nepojmljiv kiks Magvajera u revanšu je hit na društvenim mrežama, ali isti status izborio je i komentator sa  "Arene sport" reakcijom.

- Megvajer je najgori fudbaler Mančester junajteda u poslednjih 50 godina! Slobodno to možemo reći! Kao da je ovo amaterski fudbaler, a ne kapitan jednog od najvećih klubova - rekao je on i postao hit.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading