RAZREŠENA MISTERIJA O KOJOJ BRUJE FUDBALSKI SLADOKUSCI Piksi konačno otkrio čuvenu "prevaru" Barda Živadinovića koja se prenosi s kolena na koleno
Foto: Promo/Foto: FSS

Ne postoji ljubitelj fudbala u Srbiji, a da nije čuo legendarnu rečenicu kako je 2:0 najopasniji rezultat.

U jubilarnom 100. izadnju emisije "Mojih TOP 11" počasni gost je bio selektor reprezentacije Srbije i jedan od najboljih fudbalera u istoriji naše zemlje Dragan Stojković Piksi. Svaki put kada gostuje u nekoj emisiji, Piksi iznese neke nove anegdote, koje se kasnije danima provlače po medijima.


To je bio slučaj i sada. On je otkrio jednu veoma zanimljivu anegdotu vezanu za čuvenu izjavu pokojnog Milana Živadinovića, kada su njih dvojica zajedno gostovali u studiju RTS-a.

- Sa Živom sam bio zajedno u studiju RTS-a kada je rekao da je 2:0 najopasniji rezultat. Komentarisali smo neku utakmicu Svetskog prvenstva, čini mi se da je bio duel Španije i Južne Koreje. Uglavnom, favorit je na poluvremenu vodio sa 2:0 i očekivalo se da u nastavku meča do vrha napuni mrežu nedoraslog rivala - počeo je Piksi, a objasnio u čemu je glavni štos:

RAZREŠENA MISTERIJA O KOJOJ BRUJE FUDBALSKI SLADOKUSCI Piksi konačno otkrio čuvenu

Vladimir Marković

 


- Štos je u tome što se radilo o poslednjem kolu grupne faze i dve utakmice su se igrale u isto vreme. Ova druga je išla u odloženom snimku i svi smo znali rezultat. Naime, dogodilo se veliko iznenađenje, Južna Koreja je postigla dva gola u drugom poluvremenu i osvojila bod. Na kraju emisije, Živa je u svom stilu zaključio ’eto, šta sam vam rekao, igrači se opuste, pomisle da je gotovo...’ I tako njegova opaska da je 2:0 najopasniji rezultat, postade urbana legenda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading