STRAŠAN SKANDAL U AUSTRALIJI Srbin i Hrvat se hvatili za vrat u svlačionici: Ninković došao da čestita, pa nastao totalni haos (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Incident kakav se ne pamti dogodio se u Australiji, a centralna figura je bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković!

Fantastični srpski vezista i trener protivničke ekipe Sindeja Stiv Korica, inače hrvatskog porekla, hvatali su se za gušu u svlačionici.

Ninkovićev Vestern Sidnej Vonderers poražen je rezultatom 2:1 u plej-ofu australijske A lige na svom terenu od gradskog rivala Sidneja, inače kluba čiji je dres Miloš nosio s velikim uspehom punih sedam sezona.

 

 

Srbin je u gospodskom maniru posle meča otišao u protivničku svlačionicu kako bi svakom igraču protivničkog tima stegao ruku i čestitao na velikom uspehu, a sve je to zabeležila kamera.

PODATAK ZA PONOS Zvezda ima jednog od najboljih driblera u Evropi, ali ćete se iznenaditi kada vidite ko je u pitanju (FOTO)

Haos je nastao kad je u svlačionicu ušao Stiv Korica, s kojim se Ninković nije baš lepo rastao kad je menjao klub i došlo je do verbalnog sukoba, nagurivanja i bliskog kontanta. Tuču i veći fizički sukob sprečili su igrači Sidneja, koji su izgurali Ninkovića iz svlačionice.

Hrvatski trener je priznao posle utakmice da između Ninkovića i njega postoje neraščišćeni računi, ali nije precizirao o čemu se radi.

- On je bio uznemiren, verovatno zato što je izgubio utakmicu. Znate, imamo mi problem koji traje već neko vreme, ali to je između njega i mene - rekao je Korica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading