Dušan Vlahović
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Gde će Dušan Vlahović ovog leta? Gde će iz Juventusa, na koju stranu? Prethodno, zna se, očekujemo da Srbiju - bez pomoći Aleksandra Mitrovića - još približi EP 2024. Kvalifikacionim bodovima iz Bugarske, dabome.

Dušan Vlahović

Profimedia

 

U iščekivanju novog velikog koraka u karijeri - biće to jedan od top transfera leta - Duci troši pare od verovatno poslednje plate koju je dobio od „stare dame“.

Dušan Vlahović

Profimedia

 

Minđuša modni detalj

Ove letnje sezone su, kažu, minđuše potpuni hit. Nezaobilazni modni detalj, pa i na muškarcima. Zna to, očigledno, i Vlahović, pa je „prošetao“ jednu ulicama Milana.

Srpski reprezentativac je „ulovljen“ u Milanu, gde šopingom u društvu prijatelja prekraćuje tu neizvesnost oko izbora kluba. Duci je opuštenim hodom, s jednom rukom u džepu, hodao ulicama grada mode, noseći na sebi jaknu ekskluzivnog brenda od 3.000 evra. Što je, jelte, sitnica u odnosu na njegova primanja u Torinu, gde godišnje zarađuje 12,9 miliona bruto ili, kad se odbiju porezi i doprinosi, sedam miliona evra neto.

Dušan Vlahović

EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

 

A gde će, zapravo, vlasnik najvećeg transfera nekog srpskog fudbalera u istoriji? Opet u redove velikana sigurno, samo je pitanje čiju ponudu će prihvatiti „stara dama“.

Zlatnu koku, a to Vlahović s 23 godine svakako jeste, žele Bajern, Čelsi, Atletiko, Real, ranije su se javljali i Mančester junajted, PSŽ... Juventus, navodno, traži 90 miliona evra. Da izvuče onih 81,6 miliona, koliko ga je koštao Duci kad ga je dovodio pre godinu i po iz Fjorentine...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading