Penali
Foto: Printscreen/Printscreen

Velika drama viđena je na revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Glentorana iz Severne Irske i malteške Gzire.

Domaćin Glentoran eliminisan je nakon jedne od najluđih penal serija u istoriji. Rezultat na kraju bio je 14:13 u korst tima sa Malte.

Prvi meč završen je rezultatom 2:2, u revanšu posle regularnog dela i produžetaka bilo je 1:1 pa je odluka o pobedniku pala posle penala.

Igrači oba tima bili su nepogrešivi sa bele tačke. Nakon što su se izređali svi igrači i golmani obe ekipe, rezultat je bio 11:11.

Vilkinson iz Gzire je pogodio za 12:11, a onda je na red došao Doneli iz Glentorana. Golman Gzire Davi Kasar je pogodio u koju stranu će pucati rival, odbranio je njegov udarac i potrčao u zagrljaj svojim saigračima. Nije primetio da je lopta nastavila svoj put ka mreži i lagano prešla gol-liniju. Tako ni nakon 12 serije nismo dobili pobednika.

 

 

Nešto kasnije sreća se osmehnula golmanu Gzire. Odbranio je udarac Leona Bojda u 14. seriji i doneo svom timu plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading